Manutención automatizada - Política de qualitat
castellano | català | english | francais |

POLITICA DE QUALITAT

Edició: 14.02.17

DECLARACIÓ DE LA DIRECCIÓ

1.1. LA CALIDAD AFECTA A TODOS.
Tot el personal de MASA i en primer lloc la Direcció, es responsable de conèixer, assumir i aplicar la Política, Manual i Procediments del Sistema de Qualitat, així com de complir els requisits legals i reglamentaris relacionats amb nostra activitat, així com complir els requisits aplicables i de totes les parts interessades, a través de:

1.2. OBJECTIUS.

1.2.1. APORTAR SOLUCIONS ALS CLIENTS.
Per a obtenir la satisfacció dels nostres Clients, oferirem i aportarem el Valor Afegit del Assessorament Tècnic als nostres Clients, con el know hox tècnic actual del mercat.

1.2.2. OFERIR PRODUCTES DE QUALITAT.
A través de la selecció dels nostres proveïdors entre les primeres firmes nacionals e internacionals, que aquests tinguin implantats Sistemes de Qualitat i que compleixin amb els requisits.

1.2.3. OFERIR UN SERVEI RÀPID I FIABLE.
Potenciar la rapidesa de la prestació del Servei, amb un nivell de errades que serà menor cada any, per això, es fixarà l’objectiu corresponent en el moment oportú.

1.2.4. MILLORAR PER ASSEGURAR EL FUTUR.
La formació, motivació, participació e implicació de tot l’equip humà, son elements imprescindibles per a la implantació del procés de Millorar Continua, que permetrà aconseguir assegurar el futur de MASA i dels llocs de treball.

1.3.
El Director de Qualitat assegura constantment, que el Manual de Qualitat respongui als objectius previstos per la Direcció. Que els Objectius de Qualitat i la planificació per a aconseguir-ho, son revisats anualment i son comunicats i entesos per l’Organització.


RAMON CONTRERAS
Director Qualitat Gerent
MASA, S.A. MASA, S.A.

Amunt