Manutención automatizada - Equips
castellano | català | english | francais |

EQUIPS

Disposem d'una àmplia gamma d'equips perifèrics per a la completa automatització dels processos de manutenció de les matèries primeres a les màquines de procés de la indústria de la transformació del plàstic i de les indústries químiques, farmacèutiques i d'alimentació.

DESCARREGADORS DE BIG-BAG

Descarregadors de big-bag amb fons vibrant

El DESCARGADOR DE BIG-BAG tipus fons Vibrant converteix la descàrrega de big-bags en una operació simple i segura, garantint l'absència de pols en l'ambient i evitant el desaprofitament de matèries primeres.

El nostre sistema de descàrrega està compost per: una estructura modular regulable en altura; una base amb tremuja cònica amb vibració; una canya de respiració amb màniga filtrant i una porta inferior per obrir i descarregar els big-bags sense possibilitat d'accidents. Pot construir-se en diferents materials - tals com a acer al carboni o Inoxidable - i amb diversos accessoris que faciliten el buidatge dels big-bags.

Aquests són alguns dels productes que podem manejar:
Midó, alumini en pols, arròs, serradures, civada, sucre cristall, sucre impalpable, bentonita, bòrax en pols, cacau, cafè, calç, caolí, carbó activat, pela, ordi, ciment, sègol, cereals varis, suro, dolomita, espècies, fertilitzants, cigrons, gelatina, germen, girasol, grans varis, farina d'os, farina de peix, farina de blat i blat de moro, sabó en pols, llet en pols, llegums secs, blat de moro, maní, materials refractaris, negre de fum, pellets, pinsos, pigments, plàstics, policarbonats, policlorur de vinil o PVC, poliestirè o PET, polietilè, polipropilè, productes refractaris, sal, llavors, sèmola, sosa càustica, soja, tintures, blat, guix i productes similars.

Polipast de càrrega que aixeca i situa els big-bags per a la seva descàrrega i colpejadors pneumàtics que facilita notablement els temps de buidatge del big-bag en el cas de productes que s'endureixen.

Possibilitat d'incorporar a la sortida del descarregador sistemes de transport pneumàtic o mecànic per a la inserció del seu contingut en la línia de producció.

Amunt